FOTO: Campania ”Curățăm România!” a ajuns și în Ungheni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 245 Vizualizări

FOTO: Campania ”Curățăm România!” a ajuns și în Ungheni

La răspunsul afirmativ al primarului orașului Ungheni de a fi implicați în campania ”Curățăm România!”, reprezentanții și totodată promotorii proiectului de la nivelul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, alături de reprezentanți ai Primăriei, au conlucrat în vederea desfășurării activităților și pe raza localităților aparținătoare.

Primul obiectiv vizat a fost localitatea Morești, mai cu seamă drumul de legătură dintre Morești și Sântioana și zonele apropiate de acesta.

”Ne bucurăm pentru faptul că putem da un exemplu pentru concetățenii noștri, un exemplu de spirit civic și de prețuire a mediului în care cu toții conviețuim. Activitățile de acest gen, care au un caracter repetitiv la nivelul orașului Ungheni și a localităților administrate, este bine să fie uneori scoase din cotidian, astfel încât să încercăm să ne responsabilizăm propria comunitate în a încerca să păstreze un mediu mai curat și mai sănătos în localitățile din care aceasta face parte. Ne bucură colaborările cu instituții ale statului, care pun accent pe activități de acest gen!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

”Curățenia de primăvară” va continua pe raza localității Ungheni în zilele următoare, când reprezentanți ai Primăriei alături de persoanele care beneficiază de ajutorul social vor ieși pe teren în vederea păstrării unui climat cât mai sănătos.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE