Home / Administratie / Răzuind, plătim parcarea la Luduș! 

Răzuind, plătim parcarea la Luduș! 

Pentru plata parcării pe locurile stabilite prin Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor cu plată din orașul Luduș sunt prevăzute două modalități. Cea mai simplă formă de plată ni se pare aceea a utilizării tichetelor de parcare valabile prin răzuire și care sunt procurate de la Primăria orașului Luduș. Instrucțiunile de utilizare a acestor tichete de parcare sunt simple și la îndemâna tuturor. Este de reținut că, mai întâi, trebuie răzuite cele patru poziții de pe tichetul de parcare care indică luna, ziua, ora și minutul din momentul când are loc staționarea. Tichetul de parcare care este marcat conform datelor reale se etalează în interiorul autovehiculului, pe bord, în partea stângă. Utilizatorii acestui sistem de plată trebuie să știe că tichetele sun tipărite în regim de securitate și sunt înseriate în regim special și trebuie reținut că „Fraudarea/falisificarea acestor tichete de parcare sau a oricăror sisteme de plată a parcării constituie infracțiune și se pedepsește conform legii. Plata parcării se poate efectua prin achitarea contravalorii timpului de parcare prin achiziționarea tichetului de parcare special conceput astfel încât să poată fi utilizat în regim de autotaxare și unică folosință”.

Pentru tirajele următoare ale acestor „Tichete de parcare” trebuie mai multă grijă la vopseaua care securizează datele de identificare a timpului, acestea fiind dificil de înlăturat prin răzuire.

Ioan A. BORGOVAN                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Citeste si:  Un nou teren de sport la Luduș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Proiecte importante pentru comunitatea din Băgaciu

Primarul comunei Băgaciu, Ioan Aldea, a oferit un interviu cotidianului Zi de Zi în care …