Home / Reviste / Ludus / Un succes la Luduș: „Cupa Prieteniei ” la înot

Un succes la Luduș: „Cupa Prieteniei ” la înot

Distribuie

După perioada impusă de restricțiile din timpul pandemiei care au afectat activitățile culturale și sportive, anul 2022 a venit cu multe activități pentru copii și tineret. În acest consens menționăm activitatea laborioasă a Clubului Sportiv „Viitorul” Aqua Life Luduș care a început să utilizeze din plin oportunitățile Bazinului de înot didactic din oraș.

Ciprian Cipăian, președintele clubului și antrenor calificat de natație, și Andrei Străin, antrenor de înot, au dus la bun sfârșit o reușită competiție de înot la care au participat 196 de copii la probele de 25 de metri craul/spate pentru copiii cu vârsta între 5-10 ani și 50 de metri la aceeași probă pentru copiii între 11-16 ani.

Numărul mare de concurenți, antrenorii și părinții sportivilor au creat o atmosferă electrizantă în spațiul oferit de bazinul de înot didactic. La prima ediție a concursului de natație „Cupa Prieteniei” a fost stabilită și o ierarhie după numărul de medalii câștigate. Pe primul loc al clasamentului pe echipe s-a clasat echipa Delphyn din Mediaș cu 33 de medalii. Pe locurile următoare s-a clasat echipele CS „Viitorul” Luduș (26), CSS Târgu Mureș (19), CS ”Partizan” Târgu Mureș (16), CS „Progress &Fun” Luduș (4), CS „Evolution” Turda (1) și Bazin Didactic Luduș (0).

„Ne bucurăm că această competiție s-a încheiat cu rezultate foarte bune la care au contribuit sportivii, antrenorii și, nu în ultimul rând, părinții copiilor. Consider că suntem pe un drum bun și pot să afirm că nu peste multă vreme înotătorii ludușeni vor concura cu succes și la campionatele de nivel județean și național. Le mulțumesc tuturor participanților pentru că au venit la Luduș și le doresc să obțină succese din ce în ce mai mari”, ne-a declarat Ciprian Cipăian, președintele CS „Viitorul” Luduș.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.