Home / Reviste / Ludus / Un succes la Luduș: „Cupa Prieteniei ” la înot

Un succes la Luduș: „Cupa Prieteniei ” la înot

După perioada impusă de restricțiile din timpul pandemiei care au afectat activitățile culturale și sportive, anul 2022 a venit cu multe activități pentru copii și tineret. În acest consens menționăm activitatea laborioasă a Clubului Sportiv „Viitorul” Aqua Life Luduș care a început să utilizeze din plin oportunitățile Bazinului de înot didactic din oraș.

Ciprian Cipăian, președintele clubului și antrenor calificat de natație, și Andrei Străin, antrenor de înot, au dus la bun sfârșit o reușită competiție de înot la care au participat 196 de copii la probele de 25 de metri craul/spate pentru copiii cu vârsta între 5-10 ani și 50 de metri la aceeași probă pentru copiii între 11-16 ani.

Numărul mare de concurenți, antrenorii și părinții sportivilor au creat o atmosferă electrizantă în spațiul oferit de bazinul de înot didactic. La prima ediție a concursului de natație „Cupa Prieteniei” a fost stabilită și o ierarhie după numărul de medalii câștigate. Pe primul loc al clasamentului pe echipe s-a clasat echipa Delphyn din Mediaș cu 33 de medalii. Pe locurile următoare s-a clasat echipele CS „Viitorul” Luduș (26), CSS Târgu Mureș (19), CS ”Partizan” Târgu Mureș (16), CS „Progress &Fun” Luduș (4), CS „Evolution” Turda (1) și Bazin Didactic Luduș (0).

„Ne bucurăm că această competiție s-a încheiat cu rezultate foarte bune la care au contribuit sportivii, antrenorii și, nu în ultimul rând, părinții copiilor. Consider că suntem pe un drum bun și pot să afirm că nu peste multă vreme înotătorii ludușeni vor concura cu succes și la campionatele de nivel județean și național. Le mulțumesc tuturor participanților pentru că au venit la Luduș și le doresc să obțină succese din ce în ce mai mari”, ne-a declarat Ciprian Cipăian, președintele CS „Viitorul” Luduș.

Citeste si:  Trei trasee noi de piste pentru biciclete anunțate de Soós Zoltán

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …