VIDEO-FOTO: Trotuarele de lângă Piața Armatei, ”confundate” cu WC-uri publice Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 708 Vizualizări

VIDEO-FOTO: Trotuarele de lângă Piața Armatei, ”confundate” cu WC-uri publice

Un internaut pe nume Radu Groza a publicat vineri, 13 mai, pe pagina sa de Facebook, două fotografii și două materiale video realizate în zona Pieței Armatei din Târgu Mureș, unde trotuarele au fost transformate în WC public de către unii cetățeni.

”Indivizi mult prea dezinhibați, care după trei mici, șase beri și o pungă cu aurolac, simt nevoia firească să-și marcheze teritoriul… așa. O fac în mijlocul trotuarului, în văzu’ lumii, al copiilor, al tuturor celor care trec prin zonă. A devenit un obicei colectiv al multor personaje grotești care-și duc traiul în interiorul și în proximitatea pieței. Astfel de personaje sunt atrase în zonă, probabil de izul grețos, permanent de mici, de oportunitățile oferite de această aglomerare insalubră, culmea, situată chiar în apropierea primăriei, deci în apropierea centrului urbei noastre”, se precizează în textul intitulat ”Piața Armatei, această aglomerare insalubră și personajele ei grobiene”.

Fotografiile necenzurate și videoclipurile, precum și textul integral al postării pot fi văzute pe pagina de Facebook a internautului Radu Groza.

VIDEO: https://www.youtube.com/shorts/M704FdTDiZ8

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE