Home / Sport / Pregătiri pentru Mondialul de popice al juniorilor

Pregătiri pentru Mondialul de popice al juniorilor

Distribuie

Aflate în pline pregătiri pentru participarea la Campionatele Mondiale de popice juniori care vor avea loc în perioada 15-22 mai, în Estonia, la Elva, la Apatin (Serbia) s-a disputat deja tradiționalul duel amical dintre reprezentativele U18 și U23 ale Serbiei și României, atât la feminin cât și la masculin.

În confruntările de pe Arena „Banja Junakovic” echipele de popice din Târgu-Mureș au avut 9 reprezentanți, 7 fete și 2 băieți. Aceștia au fost Roxana Andreea Bordianu, Ádám Erzsébet Alexandra, Fancsali Jessica Tamara (CSM) la junioare U18, Maria Ciobanu, Fekete Réka, Seres Bernadett şi Budoi Noemi (CS Electromureş Romgaz) la junioare U23, Benke Zoltán și Hegyi Rolánd (CSM) la juniori U23. Alături de sportivi s-au mai aflat Seres Jozsef, antrenorul loturilor de junioare U18 și U23 și Antal Matilda, în calitate de membru în prezidiul Federal. În prima zi a întrecerii majoritatea confruntărilor au fost câștigate de gazde, sportivii „tricolori” reuşind în schimb să obțină câteva rezultate individuale valoroase: Budoi Noemi (574 p.d.), Fekete Réka (567 p.d.), Maria Ciobanu (550 p.d.), Alexandru Sorin Mitru (625 p.d.), Roberto Daniel Laposi (606 p.d.), Andrei Seliman (580 p.d.).

Un succes „oficial”, altul la „amicalele revanșă”

Singura victorie a României a fost obținută de tandemul junioarelor U18 (1048 p.d.-1007 p.d.), tandem format din Roxana Andreea Bordianu (546 p.d.) și Delia Maria Marin (502 p.d.).

Au fost premiați și sportivii cu cele mai bune rezultate individuale, printre care și doi popicari „tricolori”. Premiile speciale au fost obținute, pe categorii, de următorii: Roxana Andreea Bordianu (546 p.d)- junioare U18, Radatovic Hunor (590 p.d.)- juniori U18 (Serbia), Trosic Kristina (583 p.d.)- junioare U23 (Serbia), Alexandru Sorin Mitru ( 625 p.d.)- juniori U23. Rezultatele primei zile au fost înscrise în palmaresul întâlnirilor, fiind cele „oficiale”, după care, a doua zi au avut loc jocurile revanșă. Singura echipă care a reușit să câștige a fost cea a junioarelor U23. Aceasta s-a impus la o diferență de 30 popice doborâte 4363 p.d.-4333 p.d. (s-au luat în considerare rezultatele tuturor celor 8 componente ale echipei). Cele mai bune rezultate au fost obţinute de sportivele mureșene Fekete Réka (587 p.d.), Seres Bernadett (571 p.d.) și Maria Ciobanu (555 p.d.).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.