VIDEO:  Petre Daea, aproape de brânzeturile de Ibănești Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

VIDEO: Petre Daea, aproape de brânzeturile de Ibănești

Este binecunoscut faptul că un mare eveniment atrage automat și politicieni. Este și cazul Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Agraria, desfășurat în perioada 5-8 mai 2022, la Jucu, Cluj. În chiar prima zi, printre cei prezenți s-a numărat și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, care a vizitat mai multe standuri ale unor expozanți, a vorbit cu fermierii și a degustat mai multe brânzeturi produse în județul Cluj. A doua zi, a venit rândul fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, să facă o vizită la Agraria, printre standurile vizitate numârându-se și cel plin de lactate de Ibănești, respectiv Mirdatod Prod.

„Este important să consumăm local” Întâmpinat de gazda standului, Nicu Bumb, inginer șef în cadrul Mirdatod Prod SRL, fostul minstru a gustat din brânzeturile cu iz de Valea Gurghiului, prilej să îndemne consumatorii să consume sănătos, dar mai ales din oferta producătorilor autohtoni.

„Gustul cel bun nu se uită niciodată, iar interpretarea mea este următoarea: când gustați, să nu vă opriți, să și cumpărați. De asemenea, e important ca oamenii să consume local. E bine, în primul rând pentru sănătatea noastră, a consumatorilor. Este bine pentru fermieri, și nu în ultimul rând pentru producători. De asemenea, este bine pentru consumatori pentru că au de unde, pot găsi astfel de produse acolo unde le pot și vedea, în același timp le pot și cumpăra la un preț convenabil. Este important să consumăm local, din respect pentru producătorii agricoli, și din respect pentru buzunarul nostru al fiecăruia. De aceea, îi îndemn pe toți să fie aproape de producătorii români. Noi românii ne putem ajuta, poi prin noi și prin consumul produselor care le obțin fermierii români”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!