Home / Agricultura / VIDEO: Petre Daea, aproape de brânzeturile de Ibănești

VIDEO: Petre Daea, aproape de brânzeturile de Ibănești

Distribuie

Este binecunoscut faptul că un mare eveniment atrage automat și politicieni. Este și cazul Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Agraria, desfășurat în perioada 5-8 mai 2022, la Jucu, Cluj. În chiar prima zi, printre cei prezenți s-a numărat și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, care a vizitat mai multe standuri ale unor expozanți, a vorbit cu fermierii și a degustat mai multe brânzeturi produse în județul Cluj. A doua zi, a venit rândul fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, să facă o vizită la Agraria, printre standurile vizitate numârându-se și cel plin de lactate de Ibănești, respectiv Mirdatod Prod.

„Este important să consumăm local” Întâmpinat de gazda standului, Nicu Bumb, inginer șef în cadrul Mirdatod Prod SRL, fostul minstru a gustat din brânzeturile cu iz de Valea Gurghiului, prilej să îndemne consumatorii să consume sănătos, dar mai ales din oferta producătorilor autohtoni.

„Gustul cel bun nu se uită niciodată, iar interpretarea mea este următoarea: când gustați, să nu vă opriți, să și cumpărați. De asemenea, e important ca oamenii să consume local. E bine, în primul rând pentru sănătatea noastră, a consumatorilor. Este bine pentru fermieri, și nu în ultimul rând pentru producători. De asemenea, este bine pentru consumatori pentru că au de unde, pot găsi astfel de produse acolo unde le pot și vedea, în același timp le pot și cumpăra la un preț convenabil. Este important să consumăm local, din respect pentru producătorii agricoli, și din respect pentru buzunarul nostru al fiecăruia. De aceea, îi îndemn pe toți să fie aproape de producătorii români. Noi românii ne putem ajuta, poi prin noi și prin consumul produselor care le obțin fermierii români”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.