Home / Invatamant / VIDEO: Party pe bănci, cu profesoara la catedră, într-o școală mureșeană

VIDEO: Party pe bănci, cu profesoara la catedră, într-o școală mureșeană

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi a intrat în posesia unui material video de 27 de secunde realizat, potrivit unei surse de mare încredere, într-una din sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale din comuna mureșeană Valea Largă.

În filmare, care a fost realizată în semestrul I al anului școlar 2021/2022, în timpul unei ore de Limba engleză, se vede cum doi elevi gălăgioși dansează și fac echilibristică pe bănci, în timp ce sunt acompaniați de ceilalți colegi, la fel de gălăgioși.

Conform sursei noastre (ale cărei afirmații sunt susținute de materialul video blurat, pentru a proteja identitatea elevilor minori), haosul din clasă este ”condimentat” cu chicoteli și râsete și se desfășoară, sub privirile impasibile ale profesoarei Petruța Bungărdean, care pare să butoneze la telefonul mobil, nimeni alta decât actuala directoare a unității de învățământ, care pare să nu aibă niciun fel de autoritate asupra elevilor zgomotoși, puși pe petrecere chiar în timpul orei.

Potrivit paginii proprii de Facebook, Petruța Bungărdean este profesoară de Limba franceză/engleză la Școala Gimnazială din Valea Largă din anul 2015, iar din data de 13 februarie 2022 deține funcția de directoare la aceeași unitate de învățământ.

”La mine nu s-a întâmplat așa ceva”, a declarat, luni dimineața, 16 mai, pentru cotidianul Zi de Zi, directoarea Școlii Gimnaziale din Valea Largă, Petruța Bungărdean, care s-a scuzat apoi că nu mai poate continua conversația din cauza unei ședințe de Consiliu de Administrație.

Nu în ultimul rând, sursa de încredere care ne-a expediat filmulețul susține că momentul importalizat nu este singurul episod de acest gen de la școala din Valea Largă, unitate de învățământ unde elevii par total scăpați de sub control.

Vom reveni, cu alte reacții.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.