Home / Slider / FOTO: Femeie căzută cu trotineta electrică în Târgu Mureș

FOTO: Femeie căzută cu trotineta electrică în Târgu Mureș

Distribuie

O tânără care folosea o trotinetă electrică a avut un accident miercuri, 18 mai, în zona centrală a municipiului Târgu Mureș.

Incidentul a fost relatat de o martoră, Carmen Fărcaș, care a pus accidentul pe seama infrastructurii precare.

”Accident din cauza trotinetelor electrice! Aproape de pașapoarte, o tânără a căzut în cap de pe trotinetă iar starea ei de sănătate este precară. Anul trecut era să fiu lovită pe trotuar de o trotinetă pe care se aflau 2 minori iar astăzi, aceste trotinete au pus în pericol viața unei fete. Oare cine a permis crearea unei astfel de situații? Cine a permis folosirea acestor trotinete fără a crea condiții optime pentru folosirea acestora? Și cine sunt cei desemnați pentru verificarea folosirii corespunzătoare a trotinetelor? Trebuie să moară cineva înainte să se ia vreo măsură? Vedeți în poze și starea trotuarului și trageți singuri concluziile!”, a scris, pe rețeaua de socializare Facebook, internauta.

Un alt martor, Mircea Munteanu, a scris, tot pe rețeaua de socializare Facebook, că de fapt pe trotinetă mergeau două persoane, iar una dintre ele a agățat un stâlp cu rucsacul.

”În această după-amiază, o tânără a suferit un stupid accident de trafic, pe o stradă centrală din Tg-Mureș. Era indecent să fi făcut fotografii sau filme spre a le publica. Din ceea ce am înțeles incidentul s-a petrecut așa: două tinere se deplasau cu o trotinetă electrică din aceea verde, reapărute prin oraș. Erau DOUĂ persoane pe o trotinetă, iar geanta de umăr a uneia dintre ele s-a agățat de un stâlp de la marginea trotuarului, fapt ce a determinat-o să cadă lovindu-se la cap. Nici una nu purta cască. Sper să își revină sănătoasă. Cred că în această seară primarul orașului ar trebui să interzică DE URGENȚĂ utilizarea acestor trotinete verzi prin oraș, până autoritățile din subordinea sa vor avea deplina capacitate să aplice sancțiunile coroborate regulamentului de utilizare a acestora, ce cu mare fast a fost publicat acum ceva vreme. În plimbarea mea pietonală de azi, am avut de ocolit pe trotuare nu doar hoardele de vehicule parcate aiurea ci și o mulțime de trotinete verzi care ocupau spații mari pe trotuare”, a menționat Mircea Munteanu.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.