Training internațional la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Training internațional la UMFST

Profesori de la Universitatea Primorska și STEP Institute din Slovenia, Universitatea Klagenfurt din Austria și Universitatea Balikesir din Turcia au participat, în perioada 16-18 mai 2022, la trainingul ”Growth Mindset And University – Industry Knowledge Transfer” organizat de Universitatea de Medicină, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș în cadrul proiectului Erasmus+ ”#Growthminds”.

”Scopul acestui program de pregătire a fost de a pune în evidență modul în care transferul de cunoștințe și tehnologie poate fi utilizat pentru dezvoltarea unui mod de gândire flexibil al studenților. În acest sens au fost prezentate ca exemple de bună practică activitățile desfășurate și proiectele implementate în universitatea noastră într-o abordare integrativă medicină – inginerie – economie: parteneriatele cu companiile locale, platforma integrativa University to Business (U2B), soluțiile IT&C, Societatea Antreprenorială Studențească, precum și centrele de cercetare aplicativă avansată și de simulare în medicină și stomatologie”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, conf. dr. Daniela Ștefănescu, prorector și coordonator instituțional al proiectului, ”a subliniat modul în care toate acestea oferă studenților oportunități de dezvoltare profesională și de formare a competențelor complementare necesare pentru performanță în societatea de astăzi, inclusiv a unui mod de gândire flexibil important pentru succesul lor viitor.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE