Sport la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 107 Vizualizări

Sport la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș

La începutul lunii iunie, Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș pregătește o serie de activități atractive pentru elevi, acestea anunțând apropierea vacanței de vară. Pentru șahiștii din liceu și pentru elevii claselor V-VIII de la cele două școli gimnaziale din oraș, profesorii Ioana și George Moise organizează turneul de șah „Pionul visător”, în ideea că „Pionii sunt sufletul jocului” (de șah), enunț care aparține compozitorului și șahistului Francois Andre Danican Philidor (1726-1795).

Înscrierile la concurs se fac de cei doi profesori până în ziua de 1 iunie, iar prima rundă începe în 3 iunie, ora 9.00, la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș. Organizatorii oferă diplome de participare, medalii pentru primele trei locuri și premii surpriză.

Pentru numeroșii elevi amatori de pescuit, profesorul Szekely Zoltan, directorul adjunct al Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș organizează ediția cu nr. 8 a concursului de pescuit, „Micul pescar”, destinat echipelor formate din câte doi membri care pot să își demonstreze talentul cu trei bețe de pescuit. Concursul va avea loc în ziua de 3 iunie pe Lacul de pescuit al Primăriei (Brațul mort al râului Mureș). În regulamentul concursului este prevăzut că tot ce se prinde va fi eliberat în apă; la cântar se înregistrează doar peștii vii; Durata concursului este între orele 8.00 – 15.00; Participă doar elevii liceului din Luduș.

Câștigătorii vor primi diplome, cupe și premii surpriză. La fel ca la edițiile precedente, gulyașul tradițional este pregătit de profesorul Szente Ștefan, împreună cu elevii din clasa a IX-a D. Înscrierile se fac până în ziua de 27 mai.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE