Home / Agricultura / Fermă nouă de peste 40.000 de găini, într-o localitate mureșeană

Fermă nouă de peste 40.000 de găini, într-o localitate mureșeană

Conducerea societății Diadrag SRL anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru ,,Fermă de găini ouătoare”, activitate încadrată în Anexă nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6 a)” Instalație pentru creșterea intensivă a păsărilor, având capacitatea mai mare de 40.000 de locuri”, pe un amplasament din intravilanul localității Cucerdea, fără număr, intravilan.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită autorizație integrată de mediu pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți pânî vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  Theodora Benedek, despre cum inima i-a dictat să salveze inimi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …