Home / Business / Balastieră nouă propusă în Iernut

Balastieră nouă propusă în Iernut

Conducerea societății Immobiliarae SA cu sediul în localitatea Târgu Mureș, strada Avram Iancu, nr. 37, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Exploatare agregate minerale – deschidere balastieră”, propus a fi amplasat în extravilanul localității Iernut.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00-12.00, și la sediul SC Immobiliarae SA, Târgu Mureș, strada Avram Iancu, nr. 37, județ Mureș, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se precizează într-un comunicat.

(Redacția)

Citeste si:  14 idei de afaceri câștigătoare ale programului ,,Student Start-Up 1.0”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect imobiliar în pregătire în Livezeni

Conducerea societății Proelcons SRL anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș …