Două mureșence medaliate la Mondialele de popice Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Două mureșence medaliate la Mondialele de popice

Participante la Campionatele Mondiale de popice care se dispută în Estonia, la Elva, două dintre componentele cluburilor mureșene din loturile României la întrecerile juniorilor U18 și U23 au obținut medalii. Cele două sunt Roxana-Andreea Bordianu (CSM Târgu Mureș) și Seres Bernadett (CS Electromureș Romgaz), ambele medaliate cu bronz în probele de tandem mixt. Roxana-Andreea Bordianu a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria juniori U18 alături de Aldea Lucas Caleb, component al clubului CFR Cluj.

Tot alături de un clujean a obținut bronzul și Seres Bernadett, care a fost medaliată împreună cu Laposi Roberto Daniel la juniorii U23.

Din lotul condus de târgumureșeanul Seres Jozsef și Remus Antimirescu, antrenor federal, pe lângă cele două medaliate au mai făcut parte Maria Ciobanu, Fekete Réka și Budoi Noemi, toate de la CS Electromureș Romgaz. În întrecerea pe echipe România s-a clasat pe locul 10 la Junioare și 11 la Juniori. Competiția continuă până în 28 mai, urmând să se desfășoare competiția rezervată seniorilor, cu probele individuale și pe echipe. Printre partcipanți se află în continuare și Fekete Réka, reținută și pentru lotul de senioare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE