Ole, ole, campioanele! Slider
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Ole, ole, campioanele!

Clubul Sportiv Gladius a cucerit aseară un nou titlu de campioane naționale la baschet feminin cu echipa U14. În finala mare, tinerele baschetbaliste au învins, la mare luptă, formația ASC Dan Dacian din București, cu scorul de 65-61. Turneul final s-a desfășurat la Clubul Agronomia din Capitală.

“Suntem campioane pentru a doua oară consecutiv pe generația 2008 #U14Feminin și totodată aducem acasă la Târgu Mureș al 3 lea Titlu Național în decurs de 2 ani, după ce ne impunem în Finala Turneului Final de la #București în fata unei echipe frumoase a ACS Dan Dacian București”, a scris Vlad Pora, vicepreședintele Clubului Sportiv Gladius după acest succes.

Echipa antrenată de Florina Pora, care a adus titlul la Târgu Mureș a fost formată din: 8 Matei Maria, 10 Șchiopu Tania, 20 Haba Maria, 21 Tiboldi Luca, 24 Băciulescu Diana, 37 Bologa Sonia, 39 Teglaș Crina, 72 Coval Andreea, 73 Maier Ioana, 75 Mărcuș Alexia, 80 Dunca Natalia și 94 Butilcă Lioara.

Sportivele de la Clubul Sportiv Gladius s-au remarcat, totodată, și la nivel individual. Crina Teglaș a fost desemnată MVP-ul turneului, Best 5 și Top Scorer, iar Alexia Mărcus – Jucătoarea de perspectivă a Turneului.

Un mare bravo și multe felicitări pentru această performanță!

Sursa foto: pagina de Facebook – Vlad Pora

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE