Florin Piersic pe scena Palatului Culturii Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Florin Piersic pe scena Palatului Culturii

„Florin Piersic Pur și simplu”, spectacolul găzduit de Palatul Culturii din Târgu Mureș s-a reprogramat pentru data de duminică, 26 iunie de la ora 20:00. 

Preț de două ore, marele maestru al teatrului va spune povești în frumoasa limbă română, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, vă va face să râdeți cu lacrimi și va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Iagnov.

Florin Piersic este ca o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest, se menționează în descrierea spectacolului. 

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” a declarat Florin Piersic despre spectacol.

Informații importante despre bilete

În cazul în care doritorii pot participa la spectacol în data reprogramată, biletele achiziționate sunt valabile.

În situația în care data reprogramată nu este una potrivită și cei care au achiziționat bilete în prealabil doresc refund, există trei pași pe care trebuie să îi urmeze: anulare comandă pe www.iabilet.ro/retur, generare voucher cu valoare iar dacă nu se utilizează acest voucher la niciun spectacol organizat de către echipa SpectacolTM, la finalul lui septembrie 2022 se va returna integral suma achitată.

„Extrem de important: dacă nu generați voucher cu valoare (în cazul în care nu puteți participa la data reprogramată), biletul dumneavoastră rămâne în continuare valabil. Acest lucru înseamnă că noi nu avem voie sa vindem locul dumneavoastră pentru data reprogramării. Dacă nu avem voie să vindem biletul, nu putem să vă returnăm suma achitată pe bilet, chiar dacă nu ajungeți la spectacol. Cei care nu pot ajunge la data reprogramată au la dispoziție 10 zile pentru a genera vouchere cu valoare. După data de 23 mai, nu se vor mai putea anula comenzile, iar biletele vor fi considerate valabile. Vă mulțumim pentru că ați rezistat alături de noi și vă așteptăm la teatru!”, au transmis organizatorii.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE