Home / Slider / VIDEO: Prefectul Mara Togănel, Femeile nu sunt cifre
Femeile nu sunt cifre

VIDEO: Prefectul Mara Togănel, Femeile nu sunt cifre

Distribuie

Mureșul nu tolerează violența domestică. Poliţiştii mureșeni continuă activităţile preventive, tema specifică zilei de marți 24 mai fiind prevenirea violenţei în familie, consecințele ei, cine și cum poate ajuta.

Mesajul prefectului județului Mureș

Este trist când mărturisirile și trăirile femeilor abuzate devin cifre. Femeile nu sunt cifre. Suntem mame, fiice, soții, colege sau prietene . Violenaț asupra femeii poate înceta doar dacă bărbații înțeleg că fac parte din soluția pentru eliminarea ei. Pentru că, în fonal cu toții trebuie să ne asumăm responsabilitatea, atât pentru ceea ce am făcut, cât și pentru ceea ce nu am făcut. În acest an, îm județul Mureș, facem încă un pas pentru combaterea cazurilor de violență. Suntem între primele 3 județe din țară, în care se va implementa proiectul pilot al brățărilor electronice. Este un proiect pe care îl susțin cu toată tăria și în care am mare încredere.  Așadar, doamnelor și domnișoarelor, vă îndemn să aveți curaj și să găsiți puterea de a spune Nu te mai vreau, a declarat Mara Cristina Togănel, prefectul județului Mureș.

Prevenirea violenței domestice este un eveniment înscris în cea de a XVI-a ediție a Săptămânii Prevenirii Criminalității.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.