Home / Invatamant / 9 clase la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș

9 clase la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș

Pentru anul școlar 2022-2023, conducerea Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș a anunțat oferta educațională care cuprinde un număr de nouă clase la filierele teoretică și tehnologică. La secția „Reală” a liceului sunt prevăzute clase la matematică-informatică cu 26 de locuri; Științe ale naturii (26); Științe ale naturii, intensiv limba engleză (26) și Științe ale naturii, cu predare în limba maghiară (26), iar la secția „Uman” este prevăzută o clasă cu specializarea Filologie, intensiv franceză (26).

La filiera tehnologică sunt prevăzute câte o clasă cu specializarea tehnic/electric – Tehnician în instalații electrice (24 locuri) și tehnic/mecanic – Tehnician mecatronist (24).

La secția de învățământ profesional sunt prevăzute câte o clasă de mecanici auto și confecționer de produse textile, ambele clase cu câte 24 de locuri fiecare.

În perioada următoare, școlile gimnaziale înregistrează opțiunile elevilor din clasele a VIII-a, organizează admiterea și întocmesc dosarele pe care elevii admiși le prezintă la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș în perioada 15-20 iulie 2022.

Ioan A. BORGOVAN

Citeste si:  FOTO: Ziua Drapelului, sărbătorită la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …