Home / Administratie / Târgu Mureș: Întâlnire despre Masterplanul de dezvoltare durabilă

Târgu Mureș: Întâlnire despre Masterplanul de dezvoltare durabilă

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a organizat miercuri, 26 mai, o întâlnire de lucru care a avut ca principal subiect Masterplan-ul de dezvoltare durabilă, care se află în pregătire.

”Au fost invitați la aceste discuții primarii comunelor din zona de Nord și Est, Sântana de Mureș și Sângeorgiu de Mureș, directorul Zonei Metropolitane, arhitectul șef al Consiliului Județean și arhitecți din cadrul Municipiului precum și proiectanții pentru găsirea, de comun acord, a celor mai bune soluții pentru demararea marelui proiect de dezvoltare urbană și periurbană. S-a convenit că este important ca PUZ-urile comunelor care compun Zona Metropolitană să fie armonizate dând astfel posibilitatea identificării căilor de dezvoltare și de transport pentru transformarea în mod unitar a întregii zone. Următoarea întâlnire pe această temă va fi peste două săptămâni, când voi invita toți primarii din comunele care compun Zona Metropolitană pentru a decide împreună pașii viitori și un calendar al proiectului”, a precizat primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Festivalul VIBE, monitorizat de Poliția Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Restricții de circulație pe pasajul din Dumbrăvioara (DN 15, Mureș)

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov au anunțat joi, 30 iunie, pe pagina de …