”1 Iunie – Copiii, piloți ai viitorului!”, la Ungheni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

”1 Iunie – Copiii, piloți ai viitorului!”, la Ungheni

Cu prilejul sărbătorii internaționale dedicate copilului care are loc la data de 1 Iunie, Primăria orașului Ungheni organizează un eveniment special dedicat elevilor Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din orașul Ungheni și de pe raza localităților aparținătoare intitulat ”1 Iunie – Copiii, piloți ai viitorului!”.

Luni, 30 mai, de la ora 10.30, în colaborare cu Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu” din localitatea Câmpia Turzii, elevii unităților de învățământ amintite anterior, se vor bucura de un moment extraordinar dedicat lor cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

”O expoziție statică va fi desfășurată înaintea celor mici, cuprinzând echipamente specifice carierei de pilot militar și totodată o prezentare a acestora chiar de către cadre militare specializate de la nivelul bazei militare. În funcție de condițiile meteorologice de la acel moment dar și de specificul activităților desfășurate de către oaspeții noștri, în cadrul expoziției vor putea fi întâlnite echipamente utilizate în desfășurarea misiunilor aviatorilor militari români, autovehicule și chiar un elicopter militar. Ținând cont tot de aceste premise, locația desfășurării evenimentului va fi aleasă în dimineața zilei de luni – 30 mai 2022 – fiind vorba de zona Stadionului ”Unirea” Ungheni 2018 din orașul Ungheni, sau de sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din oraș”, au informat reprezentanții Primăriei orașului Ungheni.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE