Home / Business / Bilanțul financiar al Aeroportului ”Transilvania” pe anul 2021

Bilanțul financiar al Aeroportului ”Transilvania” pe anul 2021

Consilierii județeni au aprobat joi, 26 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, situațiile financiare anuale individuale ale Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania Târgu Mureș”, la data de 31 decembrie 2021.

”Conform situațiilor financiare, Regia a obținut în anul 2021 următoarele rezultate: venituri totale: 11.502 mii lei, din care 4.132 mii lei reprezintă ajutor de stat de exploatare și 2.165 mii lei reprezintă compensații pentru activitățile neeconomice, sume alocate din bugetul local al Județului Mureș; cheltuieli totale: 11.502 mii lei; rezultat – profit brut: 0 mii lei”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Potrivit aceleiași surse, veniturile totale și cheltuielile totale ale Regiei ”au crescut în anul 2021 faţă de anul 2020 cu 14,87%”, iar profitului net în anul 2021 ”se mentine la nivelul înregistrat în anul 2020 fiind în cuantum de 0 lei.”

(Redacția)

Citeste si:  Start de sezon la ștrandul din Reghin. Tarife și program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Restricții de circulație pe pasajul din Dumbrăvioara (DN 15, Mureș)

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov au anunțat joi, 30 iunie, pe pagina de …