Carmina Cotfas, Miss Universe România 2021, alături de absolvenții de la Unirea Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 612 Vizualizări

Carmina Cotfas, Miss Universe România 2021, alături de absolvenții de la Unirea

Emoții mari pentru promoția 2018-2022 de uniriști. Festivitatea de absolvire a Colegiului Național Unirea a avut loc la Sala Polivalentă, joi, 26 mai, unde fiecare clasă a fost întâmpinată cu foc de artificii

– Clasa a XII-a A- profil matematică- informatică, intensiv- informatică, Dirigintă prof.Hecser Eniko

– Clasa a XII-a B- profil ştiinţe-ale naturii, intensiv engleză, dirigintă prof. Motorga Maria

– Clasa a XII-a C- profil ştiinţele-naturii, intensiv-germană-franceză, dirigintă, prof. Rus Laura

– Clasa a XII-a D profil ştiinţe-sociale, intensiv engleză, diriginte prof. Marin Marius

 -Clasa a XII-a E- filologie bilingv engleză, dirigintă, prof. Bândilă Melania

Cu un interes activ față de valorile școlii mureșene,  evidențiind astfel faptul că educația este o prioritate și o preocupare constantă, evenimentul a fost onorat de prezența prefectului Mara Togănel, reprezentând Instituția Prefectului Mureș, Inspector Școlar General, prof.drd. Sabin Gavril Pășcan, Inspector școlar de specialitate, prof. dr. Maria Kozak, inspectori școlari de specialitate și reprezentanți ai ISJ Mureș și Președintele Consiliului reprezentativ al părinților,  Ștefan Coroian. În sală am zărit o prezență modestă, dar plină de farmec, femeia care poate să-ți facă inima să stea în loc, Carmina Cotfas, Miss Universe România 2021.

Un mesaj de bun venit a rostit prof.dr.Aurora Stănescu, menționând că fiecare generaţie îşi lasă amprenta asupra  acestui Colegiu, acum fiind momentul în care elevii clasei a XII-a vor preda Cheia colegilor din clasa a XI-a, dăruindu-le, totodată, din spiritul „unirist”, din speranţele şi tenacitatea lor.

Reprezentanții claselor a XII-a au fost: Cîmpean Mara, Pașcanu Antonia, Mera Delia, Pilea Bianca, Kocsis Helen Adrienn, Popa Denisa, Buga Daria, Rus Alexandra.

Continuitatea se resimte în spiritul tânăr, în ceea ce transmit elevii de la o generaţie la alta, stârnind competiţia constructivă, elanul creator, dorinţa de autodepăşire. Clasele a XI-a, și-au transmis mesajul prin reprezentantul desemnat, eleva Mara Nemeș, clasa XI-a B.

An de an, fiecare generaţie sporeşte performanţa, educaţia, cunoaşterea, cultura fiind atributele unui nivel academic ce s-a instaurat ca formă de emblemă „uniristă”.Acest context educativ a stimulat performanţa şi constatăm şi la această generaţie că mediile ridicate devin expresia interesului constant pentru învăţătură.

De premiile Gaudeamus- Unirea pentru performanţă şcolară în întreaga activitate academică s-au bucurat elevii

Pentru profilul real:

Eleva Cîmpean Mara, Clasa a XII-a A, profil matematică informatică intensiv informatică, media generală 9,99, pentru cei patru ani de studiu

Pentru profilul umanist:

Eleva Pașcanu Antonia, clasa a XII-a D, profil Stiințe sociale, intensiv engleză, media generală 9,93, pentru cei patru ani de studiu.

Felicitări absolvenților!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE