Home / Business / Blocuri noi de locuințe, în pregătire la Târgu Mureș

Blocuri noi de locuințe, în pregătire la Târgu Mureș

Alin Mureșan-Florea, titular al proiectului “Construire ansamblu locuințe colective: trei blocuri, extindere rețele și branșamente, amenajare peisajeră, accese auto și parcaje; certificare nomenclatură stradală și atribuire număr administrativ: strada Constandin Hagi Stoian nr. 100-104”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureș, strada Constandin Hagi Stoian, fără număr.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul Deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenția pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  42 de posturi de asistent medical și îngrijitoare, disponibile la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …