Home / Recomandări zi de zi / Dezinsecție și deratizare în Reghin

Dezinsecție și deratizare în Reghin

În perioada 4 – 11 iunie, între orele 21.00 – 6.00, pe raza municipiului Reghin se vor efectua activități de dezinsecție terestră și deratizare.

”Activitățile de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Reghin vor fi realizate cu aparatura – generatoare de fum (ULV auto-purtate), cât și pulverizatoare de distanță lungă. Rugăm cetățenii să evite să treacă sau să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile de combatere a țânțarilor pentru a preveni eventualele accidente/ incidente. Vă rugăm să nu atingeți sau să deteriorați cu bună știintă capcanele pentru rozatoare. Substanţele folosite în acţiune sunt Ectocid Forte și Ectocid P Cyper 10 pentru dezinsecție și Brodifacoum pentru deratizare. Substanțele sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor și animalelor. În caz de ingerare accidentală a substanțelor, vă rugăm să vă adresați de urgență Spitalului Municipal Reghin. În funcție de condițiile meteorologice, perioada pentru efectuarea activităților poate fi decalată/ prelungită. Crescătorii de albine de pe raza UAT Reghin, precum și din comunele limitrofe, sunt rugați să ia toate măsurile necesare  pentru protejarea albinelor”, au informat reprezentanții firmei Exclusivecorp SRL.

(Redacția)

Citeste si:  Mureș: Incendiu pe 1,5 hectare de vegetație uscată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșean cercetat pentru agresarea unui cal

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Albeşti a fost reţinut după ce şi-ar …