Home / Administratie / PROIECT. Piste de biciclete de 800.000 de euro de-a lungul Pocloșului

PROIECT. Piste de biciclete de 800.000 de euro de-a lungul Pocloșului

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 26 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu 18 voturi pentru și 2 împotrivă, depunerea proiectului cu titlul „Realizare pistă de biciclete în lungul canalului Pocloș”în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

În aceeași ședință, aleșii locali au dat ”undă verde” pentru o contribuție a Municipiului Târgu Mureș în sumă de 813.050 de euro, fără TVA, din bugetul prealocat pentru accesarea fondurilor în cadrul programului respectiv de finanţare.

”Suma prealocată pentru municipiul Târgu Mureș pe Componenta 10 – Fondul local este de 12.493.000 de euro, fără TVA. Din această sumă se dorește să se aloce de către Municipiul Târgu Mureș, subinvestiției I.1.4 Infrastructura pentru biciclete – suma de 813.050 de euro, fără TVA, pentru două piste de biciclete după cum urmează: pistă de biciclete, lățime minimă 2,4 metri: 795.800 de euro; pistă de biciclete, lățime minimă 2,4 metri: 17.250 de euro”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre inițiat de către Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, ”în afara valorii eligibile a proiectului, orice altă cheltuială constituie cheltuială neeligibilă şi va fi suportată de beneficiar.”

(Redacția)

Citeste si:  VIDEO: Ziua Grâului 2022. Donau Saat, furnizor de soiuri înalt productive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Daniel Oltean, despre cum profesiile au dat naștere unui om ce caută adevărul și dreptatea

„Adevărul nu se confundă întotdeauna cu dreptatea” În cadrul evenimentului TEDxCornișa, pe scena Casei de …