Reautorizare pentru un complex de porcine mureșean Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Reautorizare pentru un complex de porcine mureșean

Conducerea Agenţiei pentru Protectia Mediului Mureș anunță publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a autorizaţiei integrate de mediu nr. MS 2 din 24 aprilie 2014, emisă pentru ”Complex porcine Eurohyb”, pe un amplasament din comuna Coroisânmărtin, sat Coroi, fără număr, operator instalație SC Ceragrim SRL.

Decizia a fost luată în urma consultării Comisiei de Analiză Tehnică, întrunită la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 10 mai 2022.

”Decizia de actualizare a autorizaţiei integrate de mediu, se poate consulta pe pagina de internet a Agenția pentru Protecția Mediului Mureș (http:// apmms.anpm.ro), la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, la sediul Primăriei Coroisânmărtin sau la sediul operatorului instalației. Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Mureș (http://apmms.anpm.ro). Observaţiile publicului se pot înainta în termen de 30 de zile de la data anunțului public la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE