Home / Administratie / Târgu Mureș: Demersuri pentru 45 de stații de încărcare noi pentru vehicule electrice

Târgu Mureș: Demersuri pentru 45 de stații de încărcare noi pentru vehicule electrice

Distribuie

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 26 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, proiectul ”Sistemul de management al traficului în Municipiul Târgu Mureș – Etapa 2” care va fi depus de Primăria Municipiului Târgu Mureș pentru obținerea de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Cheltuielile legate de proiect sunt în sumă de 10.829.940 de lei, fără TVA, respectiv 12.887.628 de lei, cu TVA, iar valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile în valoare de 1.005.461,48 lei va fi asigurată de la bugetul de stat, din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

”Prin acest proiect UAT Municipiul Târgu Mureș se obligă să asigure spații adecvate pentru amplasarea unui număr de 45 de stații de încărcare pentru vehicule electrice, posibilitatea de staționare a vehiculelor pe perioada încărcării, precum și toate activitățile și costurile necesare pentru punerea în funcțiune a stațiilor. Stațiile de încărcare vehicule electrice vor fi achiziționate centralizat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Tot acum a fost aprobată și finanțarea din bugetul local a cheltuielilor neeligibile care asigură implementarea proiectului, în vederea realizării obiectivului de investiții „Sistem de management al traficului în Municipiul Târgu Mureș – Etapa 2”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.