Activități în premieră la „Zilele Orașului Luduș” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 678 Vizualizări

Activități în premieră la „Zilele Orașului Luduș”

În acest an, organizatorii „Zilelor Orașului Luduș”, eveniment care va avea loc în perioada 2-5 iunie, Primăria și Consiliul Local au prevăzut într-un program deosebit de dens activități noi, fără precedent în edițiile trecute. De exemplu, ziua de joi este dedicată teatrului și expozițiilor de artă. La Casa de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, Teatrul Național Turda prezintă de la ora 10.00, un spectacol pentru copii, iar de la ora 18.00 piesa „Vrei să fii soția mea?” de A. P. Cehov, pentru adulți. De la ora 15.00, trupa de teatru a Liceului Tehnologic nr. 1 prezintă piesa „Articolul 214”, la Casa de Cultură, iar de la ora 15.15, elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 prezintă piesa „Gaițele” de Al. Chirițescu, la sediu, iar de la ora 16.00 piesa „În gară” de Bogdan Helmis. De la ora 15.45, Alexandra Pantea interpretează un monolog.

Vineri, 3 iunie, consemnăm parada costumelor de epocă prezentate în Parcul Tineretului de elevele Liceului, de la ora 12.00, apoi în același spațiu preșcolarii de la Grădinița „Căsuța Fermecată” prezintă spectacolul „Inocență, joc și armonie în lumea minunată a copilăriei”. Premierea sportivilor fruntași ai orașului și a olimpicilor de la Olimpiadele școlare se va desfășura începând cu ora 19.00.

Sâmbătă, 4 iunie, se organizează un concurs de biciclete de la ora 9.00 și un concurs de role de la ora 9.30, ambele concursuri fiind în Parcul Tineretului. Un joc demonstrativ de tekbal, de la ora 10.00 și o demonstrație de skandenberg, de la ora 11.00, sunt organizate pe platoul din fața Casei de Cultură. Cupa „Juniorul” și „Seniorul” sunt programate de la ora 11.00 la Bazinul de înot didactic. Ziua sporturilor se încheie cu concursuri de Backgammon și tenis de masă, precum și o expoziție cu mașini de epocă din județele Cluj și Mureș.

Duminică și în toate celelalte trei zile, prezentatoarea manifestării, Elisa Cantemir reține atenția spectatorilor din Piața Mare a orașului Luduș cu spectacole în care evoluează soliști și formații muzicale pe care i-am prezentat anterior.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE