Pantaloni scurți pentru bărbați – verifică cele mai la modă culori Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Pantaloni scurți pentru bărbați – verifică cele mai la modă culori

După o lungă perioadă cu vreme rece și chiar ger, în sfârșit ne bucurăm de sezonul estival și de tot ce aduce acesta. Concedii, plimbări în natură, seri petrecute la terase cu prietenii, toate astea ne încarcă cu energie și ne face să ne simțim bine. Evident că ai nevoie de ținutele potrivite în astfel de situații și ceea ce este foarte bine este faptul că nu mai trebuie să porți haine multe, ci este mult mai ușor să îți creezi o ținută potrivită.

Ce ținută să alegi pentru o ieșire în oraș în timpul verii?

Ținutele pentru o ieșire în oraș variaza puțin în funcție de activitatea pe care o vei desfășura. De exemplu pentru a lua prânzul în oraș doamnele pot alege o ținută formată dintr-o rochie casual sau pantaloni și un top, iar domnii pot alege pantaloni scurți și un tricou. Dacă ieși seara la un film sau să iei cina în oraș atunci te poți îndrepta către ținute care duc spre zona de elegant, o rochie lungă, vaporoasă pentru doamne și niște pantaloni de in și o cămașă pentru domni. Ține cont să alegi produse din materiale care sunt prietenoase cu pielea și care îi permit acesteia să respire, asigurând o ventilație optimă a corpului în zilele caniculare.

De unde să îți cumperi ținute pentru zilele de vară?

Atât magazinele online cât și cele fizice sunt extrem de bine dotate cu produse de sezon, astfel că nu îți va fi greu să găsești de unde să îți achiziționezi ținutele. Astfel, poți încerca pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/bluze-si-hanorace să îți găsești piesele vestimentare potrivite. Acolo poți să alegi varianta optimă pentru tine, vei descoperi și un ghid de mărimi care să te ajute să faci alegerea potrivită și poți chiar să apelezi la un consultant care să te ajute în luarea unei decizii. 

Pentru că știm cât de important este să nu pierzi timp prin magazine, ci acel timp să îl petreci mai bine cu familia ta, vei avea asigurată livrarea rapidă și fără probleme, direct la tine acasă. Plata o poți face fie online, fie la primirea coletului și vei observa la verificarea costumele de baie pe Answear primit de la consultant ca acesta nu există, vei avea parte de servicii de consultanță în mod gratuit.

Tricouri Polo Bărbați

Ce articole de îmbrăcăminte să îți pui în bagajul de vacanță?

Bagajul tău de vacanță va conține pe lângă costumele de baie și produse cosmetice care să te protejeze de soare sau care să calmeze pielea după expunerea la soare, și diferite ținute pe care le vei purta atunci când vei servi masa, la petrecerile de pe plajă sau când vei vizita diferite obiective turistice. Doamnele vor prefera rochii vaporoase și din materiale prietenoase cu pielea.

Domnii vor alege în mod sigur pantalonii scurți, pe care îi găsești în culori uni, neutre, care nu ies foarte tare în evidență, dar și în culori puternice, electrice, chiar neon. Domnii care preferă să iasă în evidență și care își doresc ținute impresionante în vacanță aleg culorile puternice și asortează acești pantaloni cu diferite modele de tricouri, simple sau cu imprimeuri, pe care le găsești, de asemenea, în culori electrice. Imperativ în timpul verii să porți ceva care să îți protejeze capul de razele puternice ale soarelui, astfel că poți alege dintre variantele de pălării sau șepci.

Încălțămintea pe care o iei cu tine în vacanță trebuie să fie potrivită și pentru plajă, adică șlapi și încălțăminte flip flops, dar și pentru iețire în oraș și atunci alege să porți sandale sau sneackers. Nu îți încărca inutil bagajul, însă asigură-te că ai la tine strictul necesar pentru a te bucura din plin de vacanță.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE