Concurs la Primăria Albești Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Concurs la Primăria Albești

Primăria comunei Albești cu sediul în strada Lungă nr. 123 din Albești organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat – treapta I, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, în cadrul compartimentului ”Străzi, salubritate, spații verzi.”

Potrivit unui anunț publicat pe pagina web a Primăriei comunei Albești, www.comunaalbesti.ro, dosarele de concurs se depun la sediul instituției până la data de 14 iunie 2022, ora 15.30, iar condițiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: studii medii și/sau generale, vechime în muncă nu se solicită și permis de conducere categoria B.

”Concursul constă în două probe: proba practică și interviul. Proba practică va avea loc în data de 27 iunie 2022, ora 10.00, la sediul Primăriei Albești, iar interviul în data de 30 iunie 2022, ora 12.00”, se precizează în anunț.

Conform aceleiași surse, ”comunicarea rezultatelor la fiecare probă a concursului se face prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat și a mențiunii ”admis” sau ”respins”, prin afișare la sediul și pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare a concursului, după caz, în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizări probei”, iar rezultatele finale se vor afișa ”la sediul autorității sau instituției publice organizatoare a concursului, precum și pe pagina de internet a acesteia.”

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-778.001.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE