Parcare subterană nouă, cu 260 de locuri, în centrul Târgu Mureșului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8587 Vizualizări

Parcare subterană nouă, cu 260 de locuri, în centrul Târgu Mureșului

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 30 mai, în cadrul emisiunii online ”Agenda de Mureș”, că speră ca în decursul acestui an să demareze lucrările de construire a unei parcări subterane în zona centrală a orașului.

Parcarea va avea 260 de locuri și va fi construită în zona fostului Hotel Parc, imobil aflat în apropiere de străzile George Enescu, Primăriei și Călărașilor.

”Strada Enescu din toamna acestui an rămâne permanent închisă și se vor apuca și de construcția parcării subterane de la Hotel Parc, având în vedere că avem o problemă reală cu parcările în zona respectivă. Sunt aproximativ 500 de angajați de stat doar în zona respectivă, în afară de Primărie avem Prefectură, Consiliu Județean, Biblioteca Județeană, Filarmonica de Stat, Muzeul Județean, Camera de Comerț (n.a. – Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș este instituție privată, nu de stat) și am putea să mai enumerăm câteva instituții de stat care funcționează în zona apropiată. Aici vom construi 260 de locuri de parcare subterane”, a afirmat primarul municipiului Târgu Mureș.

În aceeași emisiune realizată și moderată de către jurnalistul Adrian Giurgea, primarul Soós Zoltán a înaintat și un posibil termen de demarare a lucrărilor: ”În iunie se predă studiul de fezabilitate, o să începem licitația pentru PT (n.a. – proiect tehnic) plus execuție, cât de repede se finalizează procedura, eu sper că deja la sfârșitul acestui an o să vedem șantier acolo.”

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE