1 iunie la Asociația “Femeia Mileniului III ” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

1 iunie la Asociația “Femeia Mileniului III ”

Asociația “Femeia Mileniului III ” a sărbătorit Ziua Internațională a Copiilor într-o atmosferă plină de voie-bună, de zumzet și de entuziasm. După 2 ani de întâlniri sporadice și separate cauzate de pandemie, copiii beneficiari ai programelor Asociației s-au întâlnit cu toții, de la cei mai micuți dintre ei, de numai 6 anișori și până la absolvenții de școala profesională și liceu. Au stat la o poveste, la o pizza și un suc, împărtășind cu noi bucuria de a fi împreună și de a sărbători frumoasa zi de 1 Iunie.

Doamnele Asociației i-au întâmpinat, atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu brațele deschise și pline de daruri: jucării și cărți, cosmetice și dulciuri și multe multe îmbrățișări și  zâmbete. Tuturor copiilor le dorim LA MULȚI ANI și o viață frumoasă și senină, a menționat Agatha Bianca Bogdan, președintele Asociației Femeia Mileniului III.

Asociația “Femeia Mileniului III” derulează în prezent 2 programe de monitorizare a copiiilor, unul dintre ele fiind  „Centrul de asistență si consiliere pentru copii defavorizati” care include copii cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, în principal din Târgu-Mureș și din județul Mureș, dar și din județele Maramureș și Neamț. Cel de-al doilea este un program de susținere a elevelor de liceu provenind din mediul rural, cu rezultate deosebite la învățătură, prin acordarea unor burse lunare, Bursele Femeia Mileniului III.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE