1 iunie mai altfel. Mai sportiv Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

1 iunie mai altfel. Mai sportiv

Clubul Sportiv Universitar din Târgu Mureș a sărbătorit „Ziua Internațională a Copilului” prin mișcare, voie bună și o serie de activități dedicate copiilor. Evenimentul a avut loc miercuri, 1 iunie 2022, în intervalul orar 10:00 – 15:00, în cadrul bazei sportive a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (str. Gheorghe Marinescu nr.38).

Acțiunea a fost o inițiativă prin care sportivii profesioniști legitimați la CSU Târgu Mureș sunt implicați direct în comunitatea locală pentru a sprijini și stimula participarea regulată a copiilor în activitățile sportive, încurajând tinerii să descopere bucuria, beneficiile pentru sănătate și importanța sportului.

Am lansat o invitatie pentru toți copiii orașului, dorim să le prezentăm întreaga activitate a clubului sportiv universitar, toate secțiile, respectiv aeromodelism, karate, scrimă, volei, ciclism, culturism și fitness. La volei avem 4 echipe participante la cupa Ziua Sporturilor, competiția se desfășoară în sala dr. Anton Pongracz, tot aici au loc exerciții demonstrative, angrenarea copiilor în exerciții specifice jocului de volei. Fecare sport este prezentat în locații diferite, a declarat Laurențiu Magdaș, directorul Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș.

Programul a inclus demonstrații de karate, activități și cursuri de ciclism, exerciții de dezvoltare a forței musculare adaptate vârstei, meciuri și inițiere în volei, lecții de scrimă, ateliere de aeromodelism, întreceri și competiții amicale la toate secțiile sportive prezente.

Atenția copiilor a fost îndreptată și spre demonstrațiile de dresaj canin cu ciobănescul german polițist Man, expoziții de tehnică criminalistică și multe alte surprize, pregătite de polițiști și jandarmi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE