FOTO: 1 iunie de poveste, la Iernut Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 620 Vizualizări

FOTO: 1 iunie de poveste, la Iernut

Primăria și Consiliul Local Iernut au organizat miercuri, 1 iunie, un amplu eveniment cu ocazia ”Zilei Internaționale a Copiilor”.

Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Asociației ”Raza de Soare” și a Palatului Copiilor Târgu Mureș – Filiala Iernut, și s-a desfășurat pe strada Târgului și pe platoul pieței săptămânale din Iernut.

În zonă a fost amenjat chiar și un mini-parc de distracții, unde cei mici au avut acces gratuit la tobogane, trambulină și carusel. Prichindeii au fost stimulați să facă sport, respectiv să participe la ”Iernut bike”, un concurs de biciclete adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Totodată, a fost organizat și un concurs de trotinete pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani.

Lista activităților a fost întregită de un concurs de desene pe asfalt pentru copii mai mari de 4 ani, precum și de un Bebecross, competiție specială dedicată puștilor mai mici de 4 ani.

Surprizele nu s-au încheiat însă aici, deoarece organizatorii au avut grijă ca fiecare copil să poată participa, la alegere, la alte activități distractive cum ar fi picturi pe față, picturi pe figurine de ipsos și chiar la poze la minut cu celebrul personaj de desene animate Minnie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE