RUA Invest Home, 500 de apartamente în Tudor Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3159 Vizualizări

RUA Invest Home, 500 de apartamente în Tudor

Aproximativ 50 de reprezentanți ai principalelor companii mureșene care dezvoltă proiecte imobiliare, ai unor instituții publice și profesioniști din domeniile conexe construcțiilor, imobiliarelor și arhitecturii au participat luni, 23 mai, la conferința ”Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea durabilă.”

Evenimentul a fost organizat în incinta restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș de către echipa cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business cu scopul de a dezbate public și interactiv proiectele care transformă orașul, viața oamenilor și economia mureșeană, precum și de a prezenta cele mai atractive proiecte imobiliare și cele mai importante investiții de pe piața construcțiilor mureșene.

Noutăți despre RUA Invest Home

Întotdeauna o prezență surprinzătoare și plăcută l-a descris colegul nostru Florin Marcel Sandor pe Doru Borsan, administrator Neotech City și Rua Home Invest, pentru a-i înmâna o distincție și un tablou în semn de apreciere pentru activitatea de promovare a inovațiilor în tehnologie smart și pentru activitatea imobiliară.

Cu un discurs de încălzire prin care a îndemânat la colaborare între investitori, Doru Borșan a vorbit apoi despre proiectul imobiliar pe care RUA Home Invest îl va dezvolta în cartierul Tudor.

“Am cumpărat 12-13 hectare în cartierul Tudor, iar acum m-am hotărât să merg înainte cu proiectul, să construiesc, sper ca în octombrie să fie eliberată autorizația de construire. Este un proiect care însumează circa 500 de apartamente, spații verzi, tehnologii moderne, începând de la panouri solare, pe care le vom lua de la Fomco Solar”, a povestit Doru Borșan despre proiect.

Acesta a ținut să amintească despre colaborarea cu Primăria Târgu Mureș care a înțeles eficiența tehnologiilor 3D și geospațiale puse la dispoziție de Neotech City pentru Direcția Arhitect Șef și Urbanism din cadrul autorității locale.

“S-a organizat un proiect My City de către Primăria Târgu Mureș prin care se cerea ajutorul a 100 de arhitecți din Europa, pentru a veni cu idei de reamenajarea și reorganizarea a principalelor cinci bulevarde din oraș și a centrului orașului. Noi le-am pus la dispoziție 100 de parole, s-au logat de la ei din birou pe tehnologia noastră 3D și au venit cu idei, revoluționare unele pentru reamenajarea acestor spații. Așa am făcut un pas înainte”, a mai adăugat invitatul.

Alex TOTH, Ligia VORO

Foto: Bristena

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE