Program informatic la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Program informatic la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș

Aproximativ 50 de reprezentanți ai principalelor companii mureșene care dezvoltă proiecte imobiliare, ai unor instituții publice și profesioniști din domeniile conexe construcțiilor, imobiliarelor și arhitecturii au participat luni, 23 mai, la conferința ”Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea durabilă.”

Evenimentul a fost organizat în incinta restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș de către echipa cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business cu scopul de a dezbate public și interactiv proiectele care transformă orașul, viața oamenilor și economia mureșeană, precum și de a prezenta cele mai atractive proiecte imobiliare și cele mai importante investiții de pe piața construcțiilor mureșene.

Directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Mureș, Lucian Mănișor, a punctat faptul că instituția pe care o reprezintă este una dintre puținele instituții din administrația publică care a renunțat la hârtie ca instrument de lucru.

”Avem un program informatic pe care se introduce totul cu semnătură electronică, noi îl semnăm electronic, autorizatul încarcă la orice oră vrea, la fel și când descarcă. Oricine are o căsuță poștală poate să intre în sistem și să scoată o carte funciară și la 12 noaptea”, a informat Lucian Mănișor.

”Noi lucrăm cu materialul clientului în sensul în care toate imobilele care sunt prelucrate și care vin pentru înscriere sunt vizibile și pe un site online și încercăm să facem în așa fel încât să nu creăm suprapuneri cu imobilele care s-au înregistrat deja în baza noastră de date, adică în momentul în care depistăm astfel de suprapuneri persoanele autorizate care au acces în sistemul nostru verifică, încearcă să modifice”, a adăugat directorul OCPI Mureș.

Alex TOTH

Foto: Bristena

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE