Educatorii mureșeni, ”călători prin lumea copilăriei” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Educatorii mureșeni, ”călători prin lumea copilăriei”

Dacă ziua de 1 iunie a fost dedicată celebrării copiilor, atunci ziua de 2 iunie a avut o înaltă însemnătate pentru cele care au un rol extrem de important în punerea bazelor solide și formarea celor mici.

Astfel, joi, 2 iunie, la Palatul Culturii din Târgu Mureș a avut loc Conferința județeană a proiectului „Călător prin lumea copilăriei”, un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, al cărui scop a fost valorizarea excelenței cadrelor didactice și promovarea exemplelor de bune practici din învățământul preșcolar mureșean.

Cea care a gândit întregul eveniment, prof. Ramona Maria Gros, inspector Educație Timpurie, a adresat câteva cuvinte despre întregul proiect și ce vizează acesta.

„Conferința județeană ”Valorizarea excelenței cadrelor didactice și promovarea exemplelor de bune practici în învățământul preșcolar mureșean” din cadrul proiectului „Călător în lumea copilăriei” se regăsește în lista elementelor importante ale învățământului preșcolar. Ce instrument mai eficient puteam folosi să transmitem informațiile de calitate produse corect și constant, decât organizarea unei conferințe. În aceste condiții, vocea voastră, dragi colege, a educatoarelor trebuie să fie una cu greutate”, a afirmat prof. Ramona Maria Gros.

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a ținut de asemenea un discurs, în care s-a adresat în special cadrelor didactice din învățământul preșcolar, cu bucurie și reunoștință pentru toată eleganța cu care predau generații și generații de preșcolari. „Călător în lumea copilăriei” a fost o idee pe care am îmbrățișat-o și care a devenit iată, palpabilă cu ajutorul tuturor celor care au înțeles că trebuie să promovăm educația încă din fragedă pruncie”, a subliniat inspectorul școlar general al județului Mureș.

Obiectivul declarat al conferinței a fost acela de a uni educatoare pentru a schimba idei și a împărtăși din experiența lor, dar și din cadrul cercetării, precum și al aplicațiilor lor în învățământul preșcolar.

Ioana MĂRGINEAN                                               

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE