VIDEO: Aniversare de doi ani la clinica Derma Concept Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 780 Vizualizări

VIDEO: Aniversare de doi ani la clinica Derma Concept

Echipa clinicii Derma Concept Târgu Mureș a aniversat joi, 2 iunie, doi ani de la înființare, alături de cei mai fideli clienți și prietenii cei mai apropiați. Evenimentul s-a desfășurat în incinta clinicii din Piața Teatrului nr. 1 din Târgu Mureș și a avut atât surprize dulci, cât și o tombolă foarte consistentă în premii și, mai presus de toate, bucuria reîntâlnirii cu persoane dragi.

Clinica Derma Concept Târgu Mureș a fost deschisă în urmă cu doi ani sub motto-ul ”Frumusețea în armonie!”, datorită viziunii și eforturilor depuse de o echipă coagulată în jurul medicului oftalmolog Dacia Hîncu, care coordonează activitatea Derma Concept alături de fiica sa, Cezara Clocoțan.

”Sunteți prietenii noștri care sunteți alături de noi pe drumul pe care am încercat să îl deschidem. Practic, totul a pornit de la o emoție în momentul în care ne-am dorit să deschidem această clinică și emoția acestui gând s-a transformat în sfârșit în realitate”, a transmis invitaților dr. Dacia Hîncu, totodată și președinte al Patronatului Femeilor de Afaceri din Regiunea Centru, care a mulțumit apoi întregii echipe care își desfășoară activitatea în cadrul clinicii.

Detalii despre serviciile și procedurile utilizate în cadrul Derma Concept pot fi lecturate pe pagina web a clinicii, www.dermaconcept.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE