Home / Administratie / EXCLUSIV! Contract de 1,9 milioane de euro atribuit unei firme clujene pentru curățenia stradală din Târgu Mureș

EXCLUSIV! Contract de 1,9 milioane de euro atribuit unei firme clujene pentru curățenia stradală din Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a delegat, în data de 31 mai 2022, prin contract de achiziție publică, serviciile de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținere a căilor publice, precum și colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare, în municipiul Târgu Mureș, informează www.licitatiapublica.ro.

9,7 milioane de lei, pentru 12 luni

Potrivit sursei citate, durata contractului ”este de 12 luni calendaristice de la data semnării acestuia, cu posibilitatea de prelungire, prin acordul părților, până la implementarea gestiunii directe, dar nu mai mult de șase luno”, acesta are valoarea de 9.725.793 de lei (aproximativ 1,9 milioane de euro), fără TVA, și a fost atribuit firmei Brantner Servicii Ecologice SRL Cluj Napoca.

”Până în prezent activitatea de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținerea căilor publice, precum și colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare, la nivelul municipiului Târgu Mureș spa desfășurat în baza unui contract de servicii. Prin procedura inițiată, autoritatea contractantă urmărește să asigure continuitatea desfășurării derviciului, cu scopul îmbunăptățirii calității vieții pentru utilizatorii serviciului, populația municipiului Târgu Mureș”, se menționează în caietul de sarcini al licitației.

Detalii despre firma câștigătoare

Conform portalului listafirme.ro, SC Brantner Servicii Ecologice SRL Cluj Napoca s-a înființat în data de 4 aprilie 1995, are ca obiect de activitate ”Colectarea deșeurilor nepericuloase” și este deținută de companiile Brantner România Holding GMBH din Austria (90%), respectiv de Compania de Salubritate Brantner Veres SA din România (10%). La finalul exercițiului financiar 2021, SC Brantner Servicii Ecologice SRL Cluj Napoca avea 575 de angajați și a raportat afaceri de 90,6 milioane de lei și un profit net de 6,3 milioane de lei.

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.