VIDEO: Florin Vos,  concert caritabil pentru sănătatea Reghinului Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

VIDEO: Florin Vos,  concert caritabil pentru sănătatea Reghinului

Solistul reghinean Florin Vos a marcat cei 25 de ani de carieră artistică printr-un concert aniversar caritabil găzduit miercuri, 1 iunie, de Centrul de Evenimente ”Aroma Wedding Garden” din Reghin. Toate încasările din vânzarea biletelor pentru acest eveniment au fost direcționate către Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”, prin intermediul Asociației pentru Sănătatea Reghinului (ApSR), scopul fiind renovarea Sălii de operație, din cadrul spitalului.

„Cu recunoștință infinită, pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit pe scenă, în cei 25 de ani de activitate muzicală, de când scena mi-a devenit a doua casă și cu speranța la vremuri mai bune, la pace și sănătate, am hotărât să organizez în acest an, un concert aniversar caritabil de excepție, pe care am dorit să-l dăruiesc din toată inima reghinenilor”, a precizat Florin Vos.

„Îi mulțumesc în primul rând lui Florin Vos, inițiatorul acestui eveniment, minunatului gest de a dona toate fondurile rezultate în urma vânzării biletelor acestui spectacol către renovarea secției de chirurgie și a sălii de operații din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin. Toată această acțiune este una foarte bine venită, având în vedere că noi încercăm să ridicăm standardul actului medical, mai ales pe secția de chirurgie în orașul Reghin. M-aș bucura să urmeze și alte evenimente prin care să putem renova și alte secții din cadrul spitalului, așa cum e cazul secției de chirurgie” – Dr. Gabriel Curticăpean, președintele Asociației pentru Sănătatea Reghinului

Mă bucur că acest eveniment caritabil în Reghin. De asemenea, sunt onorată să particip, mai ales că beneficiarul principal este Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”. Mulțumim din suflet celor implicați în organizare, în frunte cu solistul Florin Vos, artizanul acestui eveniment” – Dr. Simona Toncean, managerul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Cele mai frumoase și profunde emoții

Au răspuns invitației lui Florin Vos de a cânta pentru un gest nobil artiștii Vlăduța Lupău, Daniela Gyorfi, Boby, Ionela Moruțan, Maria Butilă, Ciprian și Mihaela Istrate, Marina Marina, Anuța Motofelea, Haiducii lui 7 cai, Paul Morar, Szabo Elod, Codruț Bistrițeanul, Bea și Alen Clay, Angela Mariașiu, Andreea Vîlcan, Răzvan Pop, Cora Pop, Anca Branea, Doru Pop, Maria Neag, Sorin Pantea, Raul Moldovan, Școala de Muzică „Roata Stelelor”, Mario Cotoi și Alesia Voșloban.

„A fost un maraton de 7 ore, cu artiști unul și unul, în fața unui public numeros și extrem de primitor, așa cum este mereu publicul din Reghin! M-am bucurat din suflet să am alături atât de mulți oameni dragi, familie, prieteni, fini, nași, cumetri, verișori, vecini și artiști atât de iubiți și atât de valoroși, care au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că emoțiile pe care le transmit ei pe scenă, prin cântec, sunt unele dintre cele mai frumoase și profunde emoții, pe care le putem trăi în călătoria noastră prin viață! Totodată, pe lângă super reușita evenimentului, sunt foarte fericit, că am reușit să ne îndeplinim și obiectivul caritabil propus, acela de a sprijini prin donarea biletelor către Asociația pentru Sănătatea Reghinului (ApSR), la renovarea Sălii de Operație din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin, asta datorită tuturor celor care au cumpărat bilete sau au făcut donații. Toți banii care s-au încasat din vânzarea biletelor și din tombolă sunt în contul asociației și vor fi folosiți strict în scopul propus de noi”, a precizat Flon Vos.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE