Demisii în echipa premierului israelian Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Demisii în echipa premierului israelian

Purtătorul de cuvânt al premierului israelian Naftali Bennett, Matan Sidi, şi-a anunţat luni încheierea mandatului, a patra plecare din echipa şefului guvernului în termen de o lună. Matan Sidi a fost de la formarea guvernului, în urmă cu aproximativ un an, şeful departamentului de comunicare din biroul premierului şi consilier personal de comunicare al lui Naftali Bennett.

Anterior, Sidi a fost consilier al lui Bennett timp de cinci ani când acesta deţinea alte poziţii. Lui îi urmează în funcţie purtătorul de cuvânt politic al premierului, Yotam Ben Yitzhak.

Săptămâna trecută, asistenta personală a lui Bennett, Naomi Sasson, şi-a anunţat demisia. Echipa lui Bennett a primit o altă lovitură semnificativă luna trecută, când şeful de personal Tal Gan Zvi a anunţat că demisionează din funcţie.

Gan Zvi se afla alături de Bennett de aproape un deceniu, din 2013, şi era considerat unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori. Un politician cu convingeri puternice de dreapta, acesta a fost nemulţumit, se pare, de ceea ce pare a fi o reorientare pronunţată a lui Bennett spre stânga, notează TPS. Evenimentul a avut loc la doar câteva săptămâni după ce Shimrit Meir, principalul consilier diplomatic al lui Bennett, a demisionat, din câte se pare din cauza unor divergenţe politice.

Purtătorul de cuvânt al partidului Yemina al lui Bennett, Oved Perl, este primul care a demisionat, pe 12 mai. Trei dintre membrii partidului său, parlamentarii Amichai Chikli, Idit Silman şi Yomtob Kalfon, nu îl mai susţin pe premier.

TPS

( www.agerpres.ro )

Foto: https://newsmaker.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE