Săli de nunți în Târgu Mureș. TOP 10 locații de vis pentru o petrecere de neuitat Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3762 Vizualizări

Săli de nunți în Târgu Mureș. TOP 10 locații de vis pentru o petrecere de neuitat

Nunta este unul dintre cele mai frumoase amintiri ale unui cuplu. Dacă sunteți în căutare de săli de nunți în Târgu Mureș trebuie să știți că trebuie să faceți acest lucru din timp. Însă, e posibil să găsiți și locații care să aibă liber cu o perioadă scurtă înainte de nunta voastră. În acest articol vă prezentăm câteva locuri în care vă puteți organiza o petrecere de neuitat. De asemenea, la finalul articolului, în rubrica de comentarii vă invităm să completați lista și cu alte locații din Târgu Mureș în care se pot organiza nunți de vis.

Mellodia SPA & Events. Strada Plutelor 2. A fost deschis în 2017. Se pot organiza nunți cu până la 230 de persoane și botezuri cu până la 250 de invitați. De asemeanea, se pot organiza și evenimente corporate, conferințe și alte tipuri de petreceri private.

BOEMA Ballroom Corunca Mureș. Se află pe Calea Sighișoarei, E60, nr. 394. Într-un pachet standard plus intră: gustare rece (10 piese, aprox. 450gr), ciorbaă, fel principal, cina, tortul miresei (macheta inclusiv), cafea la cerere (nelimitat), saleuri/covrigei, băuturi alcoolice și răcoritoare (nelimitat), șampanie la intrare, 1 camera pentru miri, personal.

Gallery Weedding Garden. Se află pe Aleea Carpați 59. Administratorii spun că „este un loc de poveste unde clasicul se îmbină cu modernul, iar profesionalismul și pasiunea noastră se regăsesc în fiecare detaliu. Știm cât de mult contează această zi specială și vom avea grijă ca la finalul ei să vedem doar zâmbete.” Se pot organiza ceremonii și într-un loc special amenajat în grădină.

Emerald Luxury Events. Strada Gheorghe Doja 155. Se compune din două saloane de evenimente principale, cu capacități cuprinse între 100 și 400 de persoane. Salonul Diamond are o arhitectură modernă, iar Salonul Gold arhitectură clasică. Reprezentanții localului spun că au o experiență vastă după ce au organizat peste 1.500 de nunți.

Centrul de evenimente RAB. Este situat în cadrul complexului Apollo, în Sângeorgiu de Mureș. Sala pentru organizare nunți a fost recent renovată, are o capacitate maximă de 900 invitați, iar personalul are experiență în aranjament banqueting și în a crea o atmosferă de poveste.

Săli de nunți în Târgu Mureș. Se pot organiza petreceri și la castel

Terra Luxury Events Hall. Strada Principală 261/P. Potrivit clienților, restaurantul este renovat foarte frumos și aici se pot organiza nunți, botezuri și multe alte tipuri de petreceri și întâlniri. „Locația este frumoasă, selectă, cu finisaje fine. Excelent pentru evenimente”, spune un client.

Imperial Inn. Strada Gheorghe Doja, nr 231. Are trei săli de evenimente. Tavanul înalt, perdelele care curg în culori calde, mesele care dansează rotunde, luminile plăcute, totul îți confirmă că participi la un eveniment somptuos, luxos, elegant. Poate primi până la 800 de persoane. În meniu sunt cuprinse preparate proaspete, sofisticate și delicioase, care asigură o paletă largă de opțiuni culinare. Sistemele profesionale de sunet și lumini completează ambianța.

Darina. Pune la dispoziţie mai multe tipuri de săli, în funcţie de numărul de invitaţi şi genul evenimentului. Un catalog cu tipuri de meniuri uşurează misiunea celor care trebuie să aleagă pentru invitaţii lor, iar hotelurile oferă camere la preţuri speciale musafirilor care vor să se odihnească după evenimentul la care participă. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor.

Castel Teleki. Cei care sunt în căutare de săli de nunți în Târgu Mureș trebuie să se uite și lângă oraș, dacă vor să organizeze o petrecere de neuitat într-un castel istoric. O variantă ar putea fi Castel Teleki. Are o sală de aproximativ 240 de locuri. Cei care vor să-și organizeze nunta într-un loc istoric, atipic, pot alege Castelul Teleki. Locul este unul impresionant. Mai multe detalii găsiți – aici.

Castel Haller. Este primul castel renovat în pensiune turistică din Transilvania, care reflectă eleganța vremurilor trecute. Situat la doar 22 de km de Târgu Mureș, pe partea stângă a râului Mureș, se află în apropierea drumul național E 60 în direcția Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul Internațional Târgu Mureș.
Castelul a fost construit în secolul al-XVII-lea în stil clasicist baroc. Aici se pot organiza, pe lângă alte tipuri de petreceri și nunți și botezuri. Restaurantul și sala de conferință se află la etajul întâi. Cele două săli au o capacitate de 120 de locuri pentru organizarea a diferitor evenimente.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE