Aflați „Cine e Yop” cu Trupa Artya la 3G HUB Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Aflați „Cine e Yop” cu Trupa Artya la 3G HUB

Bastionul Măcelarilor, sediul 3G Hub va găzdui duminică, 12 iunie de la ora 12:00 un spectacol care se adresează în mod special copiilor, interpretat, gândit și conceptualizat de către Andreea Dobrescu, Claudiu Ardelean și Georgiana Bighescu, toți trei pasionați de teatrul de animație, absolvenți ai studiilor de licență din cadrul Universității de Arte din Târgu Mureș, momentan masteranzi în cadrul aceleiași universități.

,,Cine e Yop?” este spectacolul de debut al trupei Artya, un spectacol interactiv pentru copii, în care micii și marii spectatori se întâlnesc cu sentimente noi, află informații despre curaj, prietenie, cum să liniștim fricile și cum se oferă cele mai calde îmbrățișări.

„Trupa Artya a apărut din dorința de a oferi copiilor, tinerilor și adulților povești de viață,  împletite cu teatrul de animație și interactivitate. Spectacolele noastre pornesc de la întrebări și curiozități pe care le observăm în jurul nostru și construim spectacolele ,bazandu-ne pe nevoile identificate, pe răspunsurile căutate de cei din jur”, a afirmat Georgiana Bighescu.

Pentru viitorul apropiat trupa Artya are planificate încă două spectacole pentru copii în timpul vacanței de vară, iar spre toamnă, când copacii vor prinde culori cărămizii și cei mici vor pregăti ghiozdanele de școală, cei trei actori vor pregăti o surpriză pentru tineri și adulți.

Părinții, bunicii, frații mai mari pot însoți micii spectatori. Prețul unui bilet pentru un adult este de 15 lei, iar pentru copii biletul este de 5 lei.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE