Home / Primaria Targu Mures / ATENȚIE! E.ON Gaz (Delgaz Grid Târgu Mureș) – schimbă magistrala de gaz pe strada Gheorghe Doja

ATENȚIE! E.ON Gaz (Delgaz Grid Târgu Mureș) – schimbă magistrala de gaz pe strada Gheorghe Doja

Ca urmare a lucrărilor de refacere a infrastructurii de utilități publice din zona de vest a orașului – pe întreaga lungime a străzii Gheorghe Doja, drumul E60 legătura dinspre Cluj, circulația pe banda 1 a părții carosabile se desfășoară, în zonele de lucrări,  cu restricții de trafic.

În fapt, Primăria Municipiului Târgu Mureș a acordat societății care efectuează lucrările autorizația de spargere a părții carosabile, termenul de execuție a acestora fiind  de 24 de luni (pe ambele sensuri de mers ale str. Gh. Doja), cu aducerea suprafeței carosabile la stadiul inițial.

Executantul lucrării efectuează lucrări, după cum urmează:

  •             Se înlocuiește magistrala de gaz, cu o conductă nouă, pe o lungime de aprox. 13 km, (ambele sensuri pe E60). Menționăm că vechimea conductei este de peste 50 de ani, și este principala sursă de alimentare a utilizatorilor casnici/noncasnici;
  •             Se dezafectează magistrala de gaz care deservea alimentarea zonei industriale;
  •             Se înlocuiesc 240 de branșamente.

În atenția participanților la trafic!

Frontul de lucru al șantierului este de 50-100m, lucrările desfășurându-se etapizat, atât în cursul nopții, când traficul este mai lejer, cât și în cursul zilei, din pricina unor acțiuni/situații neprevăzute ce necesită o vizibilitate sporită din partea echipelor de muncitori.

Ne cerem scuze pentru disconfort și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să țină cont de indicatoarele rutiere de presemnalizare a lucrărilor pentru a evita incidentele în trafic.

(Serviciul Relații Interne și Internaționale, Primăria Municipiului Târgu Mureș)

Citeste si:  Program de modernizare a străzilor din Centrul Vechi al Ludușului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …