Clini-lab, prezență notabilă la cel mai mare eveniment din domeniul medicinei de laborator din România Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 336 Vizualizări

Clini-lab, prezență notabilă la cel mai mare eveniment din domeniul medicinei de laborator din România

SC Clini-lab SRL a participat cu un stand și cu simpozioane la Conferința Națională a Asociației de Medicină de Laborator din România. Evenimentul cu participare internațională a avut loc în format hibrid, la hotelul Kronwell Brașov, în perioada 25 – 27 mai 2022.

Această conferință este cea mai mare manifestare științifică din domeniul medicinei de laborator din România, atrăgând peste 1.000 de participanți în format hibrid.

Compania Clini-lab i-a așteptat pe participanți la standul expozițional cu multe noutăți din domeniu, un aparat inovator și o linie de automatizare de hematologie.

Pe lângă prezența în spațiul expozițional, echipa Clini-lab a participat și cu două simpozioane la prezentările științifice, oferind informații despre noutățile din domeniul aparaturii de medicină de laborator.

Bioch. Andreea Fleșar a prezentat la eveniment noul aparat Mindray BC-760, un aparat revoluționar, care pe lângă panelul de hematologie efectuează și analiza de viteză de sedimentare a hematiilor (VSH).

Compania mureșeană Clini-lab este un important furnizor de aparatură pentru sistemul de sănătate din România, partener al mai multor lideri mondiali din domeniul aparaturii medicale.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE