Mureșean cu mini-harem, reținut de Poliție pentru proxenetism Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 885 Vizualizări

Mureșean cu mini-harem, reținut de Poliție pentru proxenetism

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au surprins în flagrant delict miercuri, 8 iunie, un tânăr în vârstă de 19 ani, care ar fi săvârșit o infracțiune de proxenetism.

”În fapt, la data de 8 iunie, tânărul a fost surprins în flagrant într-un apartament, de pe raza municipiului Târgu Mureș, în care trei femei ofereau servicii sexuale contra cost. Din cercetări a reieşit faptul că acesta, din luna aprilie și până în prezent, ar fi obţinut foloase materiale ca urmare a practicării prostituţiei, de pe urma a trei femei, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, ulterior flagrantului au fost efectuate două percheziţii domiciliare, la locuința tânărului bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism și la o locuință pe care acesta ar fi închiriat-o în acest scop.

”Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor șase telefoane mobile, bani și un autoturism folosit la transportul femeilor. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția/ Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE