Home / Sanatate / VIDEO-FOTO: Hyperclinica MedLife Târgu Mureș, inaugurată

VIDEO-FOTO: Hyperclinica MedLife Târgu Mureș, inaugurată

Distribuie

Prima clinică medicală MedLife și-a deschis porțile la Târgu Mureș, oferind pacienților mureșeni, și nu numai, o gamă largă de servicii medicale, reunite sub același acoperiș: unitate de recoltare, servicii de imagistică și investigații medicale în regim de ambulatoriu, asigurând astfel un circuit integrat de investigare, diagnosticare și tratament. Hyperclinica MedLife din Târgu Mureș a fost inaugurată marți, 7 iunie 2022.

”Pacienții vor beneficia de 12 cabinete cu 16 specialități, o echipă omogenă de medici, undeva la 50 de medici, profesional foarte bine pregătiți. Momentan sunt servicii cu plată, nu sunt contractate (decontate de Casa de Asigurări de Sănătate – n.r.). Sunt specialitățile de bază, cu echipament complet nou, cu un RMN de ultimă generație. Considerăm că suntem la cel mai înalt nivel în oferta noastră tehnologică și profesională”, a declarat Dr. Nicolae Marcu, Director Sănătate și Operațiuni MedLife Group.

16 specialități, plus farmacie

Hyperclinica MedLife din Târgu Mureș, o investiție de 2 milioane de euro, se întinde pe o suprafață de 1.000 metri pătrați și cuprinde 12 cabinete medicale și 16 specialități: Neurologie, Cardiologie, Medicină Internă, Gastroenterologie, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Alergologie, Reumatologie, Pneumologie, Urologie, iar în specialitățile Obstetrică Ginecologie, Neurochirurgie, Ortopedie, Chirurgie generală, Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă și ORL pacienții vor putea beneficia și de intervenții minore. Totodată, există o farmacie și un cabinet de explorări funcționale unde se poate beneficia de investigații precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tesiunea arterială.

În cadrul hyperclinicii sunt oferite examinări de înaltă calitate cu ajutorul unui RMN performant, de 1,5 Tesla, oferind o plajă largă de explorări funcționale, cu excepția RMN-ului cardiac, dar și șase ecografe moderne pentru ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părți moi, mamară și axilară, vasculară Doppler și de aparat locomotor.

”Sper să facem lucrurile puțin diferit și să schimbăm ceva în sistemul privat de pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș”, a precizat Călin Huciu, manager MedLife Târgu Mureș. 

Hyperclinica MedLife Târgu Mureș este situată pe strada Gheorghe Marinescu nr. 2 din Târgu Mureș.

Text și foto: Arina TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.