Hoteluri de 5 stele în Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 596 Vizualizări

Hoteluri de 5 stele în Mureș

Oameni de afaceri sau turiști înstăriți au căutat hoteluri de 5 stele în Mureș pentru a se caza. Singurul este Plaza V Executive Hotel. Acesta este situat în centrul orașului Târgu Mureș și are un centru spa, cu hidromasaj, saună, și baie de aburi. Camerele sunt moderne, cu aer condiționat, minibar, TV și zonă de relaxare.

Potrivit reprezentanților hotelului, oaspeții au acces gratuit și un centru de fitness. De asemenea, cei care doresc transfer de la aeroport pot solicita hotelului să fie preluați cu o mașină de lux. Toți oaspeții pot lua masa zilnic, cu excepția duminicilor, între orele 18:00 și 22:00 la restaurantul hotelului, Purple 33 – Modern Contemporary Cusine. Pe site-urile de cazare, cei mai mulți clienți spun că au apreciat faptul că este situat în zona centrală a orașului Târgu Mureș, personalul este foarte amabil, iar camerele sunt mari și luxoase.

Hoteluri de 5 stele în Mureș. Alte locuri primitoare pentru turiști

Nu trebuie să fie persoane dezamăgite că au căutat hoteluri de 5 stele în Mureș și au găsit doar unul. Sunt numeroase alte locuri în care se pot caza în condiții excelente. Unul dintre acestea este Hotel Privo, care are 4 stele. Este situat la 500 de metri de centrul orașului și de principalele puncte de atracție din Târgu Mureș. Oferă internet Wi-Fi și acces gratuit la un centru de wellness, o saună și o cadă cu hidromasaj.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului, pot savura băuturi la bar sau se pot relaxa pe terasă. Hotelul găzduiește și un bar cu vinuri. Aeroportul se află la 15 kilometri, iar oaspeții pot fi transportați până la cazare de către personalul hotelului.

Un alt hotel de 4 stele foarte apreciat este Tempo. A fost inaugurat în 2014. Este la 200 de metri de râul Mureș și la 1,5 kilomtri de centrul orașului. Are un restaurant la care se pot comanda preparate din bucătăria internațională, dar și specialități românești. Camerele sunt spațioase și moderne. Parcarea este gratuită.

Haller Boutique și Pension Tempo

Un alt hotel de 4 stele din Târgu Mureș foarte apreciat este Haller Boutique. Acesta are restaurnat, bar și vedere la o grădină. Unele dintre camere au balcon cu vedere spre oraș. Toate camerele au baie privată, papuci, TV, aer condiționat, iar o parte din camere includ și o zonă de relaxare. Aeroportul Târgu Mureș se află la aproximativ 14 kilometri de hotel.

Și Pension Tempo, un alt hotel de 4 stele din Târgu Mureș este foarte apreciat. Aici veți regăsi o atmosferă mai rustică. Este situat la mai puțin de 1 kilometru de centrul orașului. Camerele au mobilier din lemn de culoare închisă. Aici se găsesc două restaurante care servesc preparate din bucătăria ungurească tradițională și mâncăruri internaționale. De asemenea, se organizează și seri cu muzică live.

Toate camerele au aer condiționat, minibar, TV, baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. Hotelul oferă un mic dejun proaspăt în fiecare dimineață. Aeroportul este la 20 de minute de mers cu mașina. Parcarea privată a hotelului este gratuită.

Hoteluri în Sighișoara

Oferte de cazare bune găsiți și în Sighișoara. Unul dintre cele mai apreciate este Hotel Central Park. Este la doar 2 minute de mers pe jos de cetatea medievală. Are restaurant propriu în care se servesc produse tradiționale românești și internaționale. De asemenea, are și o grădină de vară și un lounge cu o cafenea.

Foarte apreciat este și Boutique Hotel von Graf. Acest hotel de 4 stele are o grădină și camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Târgu Mureș este la doar 40 de kilometri distanță, iar Aeroportul din Târgu-Mureș la 39 de kilometri.

Și Hotel Bulevard Sighișoara, aflat în centrul orașului oferă camere elegante și spațioase. Turnul cu Ceas este la 250 de metri de proprietate, iar Piața Muzeului se află la mai puțin de 350 de metri.

Un alt hotel spectaculos este Casa Cositarului Boutique Pension. Este în cetatea medievală Sighișoara. Camerele sunt cu decorațiuni medievale și au vedere la cetate. Cele mai importante obiective turistice sunt la doar doi pași de proprietate. La acest hotel, oaspeții se pot bucura de preparate à la carte, în timp ce se relaxează lângă șemineu. Hotelul mai dispune și de un café-bar și o terasă în aer liber.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE