Zboruri către Antalya, de pe Aeroportul ”Transilvania” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1113 Vizualizări

Zboruri către Antalya, de pe Aeroportul ”Transilvania”

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș au anunțat vineri, 10 iunie, că începând cu aceeași dată încep operările spre cunoscuta și exotica destinație de vacanță Antalya.

”Frumoasa destinație Antalya este operată de următorii operatori aerieni: HiSky, în perioada 10 iunie – 25 septebrie 2022, în fiecare zi de vineri și duminică; AnimaWings, în perioada 16 iunie – 29 septembrie 2022, în fiecare zi de joi”, se menționează într-un comunicat.

Totodată, reprezentanții Aeroportului Internațional ”Transilvania” au precizat că doritorii au la dispoziție și alte destinații de vacanță exotice și mult dorite: Hurghada – Egipt, operată de HiSky, în perioada 3 iunie – 28 octombrie 2022, în fiecare zi de vineri și Heraklion – Creta, Grecia, operată de Aegean, în perioada 15 iunie – 21 septembrie 2022, în fiecare zi de miercuri.

”Pentru informații referitoare la orarul de zbor vă invităm să vizitați site-ul oficial: https://www.aeroportultransilvania.ro/ . Pentru rezervări vă rugăm să contactați agențiile de turism partenere”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE