Home / Business / Noutăți despre proiectul Maurer Residence Târgu Mureș

Noutăți despre proiectul Maurer Residence Târgu Mureș

Distribuie

Aproximativ 50 de reprezentanți ai principalelor companii mureșene care dezvoltă proiecte imobiliare, ai unor instituții publice și profesioniști din domeniile conexe construcțiilor, imobiliarelor și arhitecturii au participat luni, 23 mai, la conferința ”Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea durabilă.”

Evenimentul a fost organizat în incinta restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș de către echipa cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business cu scopul de a dezbate public și interactiv proiectele care transformă orașul, viața oamenilor și economia mureșeană, precum și de a prezenta cele mai atractive proiecte imobiliare și cele mai importante investiții de pe piața construcțiilor mureșene.

O comunitate. Maurer Imobiliare

Bogdan Oancea – director general Maurer Imobiliare, a ridicat distincția și tabloul pentru cel mai amplu ansamblu rezidențial din Târgu Mureș – Maurer Residence, care va cuprinde 3.500 de apartamente când va fi finalizat.

Proiectul se construiește în mai multe faze, prima însemnând 28 de imobile cu un total de 1.700 de apartamente. Momentan sunt predate proprietarilor 12 blocuri.

“Suntem în grafic, nu avem nicio zi de întârziere față de termenele contractuale”, a subliniat invitatul, continuând: “Maurer Imobiliare a creat în primul rând o comunitate, comunitatea neînsemnând niște pereți, niște apartamente simple, goale, ci comunitatea însemnând o zonă verde, locuri de joacă, locuri de agrement, precum și locul din vecinătatea cartierului. Ne bucurăm că proiectul nostru este unul de referință în acest oraș frumos”.

Deoarece, după cum suntem familiarizați, “Maurer Imobiliare a creat în primul rând o comunitate”, cred că nu surprinde pe nimeni anunțul făcut de Bogdan Oancea referitor la parteneriatul cu Lidl și reconfigurarea zonei.

“Dezvoltarea va continua printr-un parteneriat cu Lidl, va fi construit acel supermarket odată cu crearea și a unei infrastructuri, în special a unor sensuri giratorii și lărgirea unor artere, raportate la prezența acelui mare lanț de supermarket-uri. Va fi un spațiu de agrement, chiar și un lac pentru agrement, vor fi toate acele funcționalități cuprinse în PUZ care sunt promisiunea noastră pentru locuitori”, a conchis directorul general Maurer Imobiliare.

Alex TOTH, Ligia VORO

Foto: Bristena

 

De asemenea, verificati

Programe de finanțare pentru dezvoltarea companiilor din Regiunea Centru

Distribuie Fondurile europene sunt resurse financiare esențiale pentru statele membre UE, care reușesc astfel să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.