Al patrulea punct de lucru al Centrului de Sticlă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Al patrulea punct de lucru al Centrului de Sticlă

Aproximativ 50 de reprezentanți ai principalelor companii mureșene care dezvoltă proiecte imobiliare, ai unor instituții publice și profesioniști din domeniile conexe construcțiilor, imobiliarelor și arhitecturii au participat luni, 23 mai, la conferința ”Mureșul Rezidențial 2022. Dezvoltarea durabilă.”

Evenimentul a fost organizat în incinta restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș de către echipa cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business cu scopul de a dezbate public și interactiv proiectele care transformă orașul, viața oamenilor și economia mureșeană, precum și de a prezenta cele mai atractive proiecte imobiliare și cele mai importante investiții de pe piața construcțiilor mureșene.

Primer Electro, companie de top

Sticla, un element tot mai important în construcții. Primer Electro, companie de top în prelucrarea sticlei, merită cu certitudine distintincțiile noastre. Peste 25 de ani de activitate, multe investiții și produse de calitate ridicată. Szilágyi Timea, reprezentant al companiei, a ridicat distincția și tabloul oferite de Zi de Zi și Transilvania Business.

Povestea Centrului de Sticlă a pornit cu doi prieteni – proprietarii Lörincz Attila și Kocsis Lajos – care au început cu tăierea sticlei.

Astăzi, compania deține trei puncte de lucru și oferă o gamă foarte vastă și variată produse din sticlă și accesorii de calitate și de top. Iar povestea nu se oprește aici.

“Derulăm o investiție destul de mare pentru a construi al patrulea punct de lucru, în Livezeni, vom aduce noi utilaje pentru a ne diversifica producția și a crește capacitatea de producție. Tendința de a folosi sticla și accesoriile din sticlă este în creștere acum, de aceea ne-am dorit să fim aici, ca să colaborăm”, a anunțat Szilágyi Timea.

Alex TOTH, Ligia VORO

Foto: Bristena

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE